Logistiek dienstverlener met focus op FMCG

QSTA Food Logistics Logistiek DienstverlenerFlexibele logistiek dienstverlener met een focus op FMCG


QSTA Food Logistics Logistiek dienstverlener met een focus op FMCG

Onze USP’s als logistiek dienstverlener

  • Betrouwbare organisatie
  • Synergievoordelen
  • Centrale ligging
  • Plug-and-play IT-omgeving
  • Complete ketenregie (‘order to cash’)

BFG Warehousing is een betrouwbare, ondernemende en vernieuwende organisatie. Deze visie dragen wij uit naar onze medewerkers en klanten: samen, met dezelfde doelen voor ogen. Dit klinkt erg goed en is gemakkelijk in woorden uit te drukken, maar we willen het vooral tonen in onze logistieke operatie. We doen dit door met de klant mee te denken, te blijven innoveren in materiaal en IT en alle diensten volgens afspraak te leveren.


Betrouwbaar

QSTA Food Logistics Logistiek dienstverlener Betrouwbaar

Vernieuwend

QSTA Food Logistics Logistiek dienstverlener Vernieuwend

Ondernemend

QSTA Food Logistics Logistiek dienstverlener Ondernemend

Kom zelf een kijkje nemen in ons nieuwe BFG Warehouse!Synergievoordeel behalen

Dankzij onze transportpartner in het distributienetwerk profiteren wij van diverse synergievoordelen. Zo kunnen we op onze afleveradressen dropduplicatie verzorgen. Door ladingen en zendingen voor verschillende relaties te bundelen, kunnen we ons rijdend materieel nog beter beladen. Dit zorgt voor minder kilometers en dus minder kosten.Centrale ligging met goede distributienetwerken in de Benelux

Ons distributiecentrum ligt letterlijk midden in Nederland. We zijn centraal gelegen aan de snelweg A28. Na het nemen van afslag Nijkerk-Zuid zie je het pand van BFG Warehousing direct aan je rechterhand verschijnen. Hierdoor zijn wij als logistiek dienstverlener in staat om heel Nederland (en deels daarbuiten) met korte levertijden te beleveren.

QSTA Food Logistics Benelux

Plug-and-play IT-omgeving


Modern en flexibel

Onze hardware- en softwareapplicaties zijn voorzien van de nieuwste releases. Hierdoor zijn we klaar voor de toekomst. We kunnen snel schakelen en onze systemen gemakkelijk aanpassen om aan speciale wensen te voldoen.


Geringe opstartkosten

Dankzij ons moderne en flexibele IT-landschap kunnen wij gemakkelijk en zonder hoge opstartkosten andere systemen en gegevens aan ons ERP/WMS-systeem koppelen. Voor de klant betekent dit een kleine investering en korte doorlooptijden.

QSTA Food Logistics Plug-and-play IT-omgeving

Moderne applicaties

BFG Warehousing werkt met moderne hardware en software die zowel afzonderlijk als in combinatie uitstekend presteren. Dankzij deze applicaties kunnen wij onze klanten volop flexibiliteit en uitgebreide mogelijkheden aanbieden.

  • Diverse hulpmiddelen voor voorraadplanning.  We zijn bekend met vendor-managed inventory (VMI) en andere besturingsmodellen voor voorraadbeheersing.
  • Orderopname van verkooporders, zowel via elektronisch berichtenverkeer (EDI) als per e-mail en telefonisch. Hierbij bieden we de flexibiliteit die de opdrachtgever van ons vraagt.
  • Het voorraadbeheer van zowel goederen als emballage is volledig geïntegreerd in ons WMS, wat betekent dat we onze voorraden realtime bijwerken en beheersen.
  • De facturatie aan klanten en leveranciers verloopt via het ERP-systeem en wordt door onze eigen financiële administratie uitgevoerd.

Juiste hardware-inrichting

In ons distributiecentrum staat een eigen serverpark dat klaar is voor flinke groei in de komende jaren en dat de juiste opslag en snelheid levert om goed te kunnen presteren.


31

Laaddocks

21000

Zonnepanelen

12000

Opslagcapaciteit in pallets

800

Pallets inbound per dag

950

Pallets outbound per dag
QSTA Food Logistics Kernactiviteiten