Werken bij

QSTA Food Logistics Werken bij QSTA Food LogisticsWat wij bieden


QSTA Food Logistics Doorgroeimogelijkheden

Doorgroei-mogelijkheden

QSTA Food Logistics Collega’s die met je meedenken

Collega’s die met
je meedenken

QSTA Food Logistics Ontspannen Werksfeer

Ontspannen werksfeer

QSTA Food Logistics Ruimte voor eigen initiatief

Ruimte voor eigen initiatief


Werken bij QSTA Food Logistics

QSTA Food Logistics is een logistiek dienstverlener in de foodbranche. Concreet betekent dit dat wij voor bedrijven in de voedingsindustrie de inslag, opslag en het orderpicken verzorgen. Ook voeren we voor onze klanten zogeheten ‘value added logistics’ (VAL-activiteiten) uit, zoals producten ompakken, registreren, etiketteren en van ladingdrager wisselen. We doen dit ‘op maat’ en dus helemaal aangepast aan de wensen van elke afzonderlijke klant. Leuk en afwisselend werk waarvoor we altijd op zoek zijn naar energieke en enthousiaste aanpakkers.


Kom bij ons werken!

De processen in ons warehouse zijn slim en flexibel ingericht, we werken met moderne digitale systemen en we besteden veel aandacht aan kwaliteit, duurzaamheid, een fijne werksfeer en de gezondheid van onze mensen. Wat wij verder belangrijk vinden: meedenken met de klant, vooruitstrevend en vernieuwend zijn, betrouwbaar zijn en werken volgens afspraak. Spreekt dit jou aan, denk je iets voor ons te kunnen betekenen en lijkt het je leuk om bij ons te werken? Dan zijn wij heel benieuwd naar jou en nodigen we je graag uit om bij ons te solliciteren!


HUIDIGE VACATURES


ONZE MEDEWERKERS


Shane – Junior Logistiek Medewerker

Gerben- Allround Logistiek Medewerker

Roza – Supply Chain Planning

Patrick – Orderverzamelaar


Stagelopen/afstuderen

Bij QSTA Food Logistics is altijd ruimte voor leergierige stagiaires. Er zijn altijd nieuwe ontwikkelingen en kansen binnen QSTA. Bij ons kun je nieuwe vaardigheden leren en praktijkervaring opdoen. Wil je graag stage lopen bij QSTA Food Logistics en ben je benieuwd naar de mogelijkheden?
Heb je vragen? Neem contact op


info@qsta.nl
+31(0)88 401 5001 
LinkedIn